Як отримати робочу візу


Для відвідування і проживання в більшості країн світу росіянину необхідна віза. Візи існують різні. Вони залежать від тривалості, і, головне, цілей поїздки. Майже у всіх країнах існують спеціальні «робочі візи» - по ним приїжджають фахівці різних рівнів кваліфікації. За цими документами людина може почати працювати відразу після приїзду в країну. Умови отримання подібної візи може сильно відрізнятися в залежності від того, в яку країну ви хочете в'їхати. Проте, є і загальні риси, наприклад, в складі пакету документів. Для виїзду в будь-яку із зарубіжних країн на роботу вам знадобиться закордонний паспорт. Якщо у вас його немає, то його необхідно оформити у Федеральній міграційній службі Російської Федерації. Цим слід зайнятися заздалегідь, так як виготовлення подібного документа займає зазвичай близько місяця.

Далі для робочої візи зазвичай вимагає контракт з роботодавцем або ж інший документ, що підтверджує його зобов'язання взяти вас на роботу. Також консульство може попросити вас надати інформацію про те, де ви будете жити, і про наявність у вас грошових коштів на перший час проживання в країні.

Також вам швидше за все буде потрібно оплатити візовий збір за послуги консульства. Зазвичай це невелика сума, точніше ви зможете дізнатися в посольстві цікавить вас країни.

Подача документів на робочу візу зазвичай проводиться особисто і за попереднім записом. Однак якщо ви живете далеко від міста, в якому знаходиться консульство, і у вас є поважні причини, щоб залишатися у себе вдома, то документи можуть прийняти у вас поштою або через акредитоване при консульстві агентство.

Також, крім загальних робочих віз, існують і документи, одержувані за особливою процедурою. До них відносяться візи для o-pair - помічників по господарству, одночасно з цим займаються ще й вивченням мови.

Відео.

Поділіться З Друзями
Попередня Стаття
Наступна Стаття

Залиште Свій Коментар